Официално в София вече има улица, която носи името на

...
Официално в София вече има улица, която носи името на
Коментари Харесай

Официално: София вече има улица Милен Цветков

Официално в София към този момент има улица, която носи името на журналиста Милен Цветков. Отсечката е част от улица " 549 " в регион " Подуяне ".

Той загуби живота си, откакто колата му беше пометена на червен светофар на столично кръстовище през 2020 година

Колегите на Милен Цветков от ТВ1 предложиха сегашната улицата " 549 ", на която се намира малкия екран, да носи неговото име, за което бяха подготвили и подписка.



Улицата е относително къса. Тя стартира от бул. " Владимир Вазов " директно против стадион " Георги Аспарухов ", движи се паралелно на Перловска река, пресича ул. " Резбарска " и приключва преди Малашевски гробища.

На 19 април се навършиха две години от гибелта на журналиста Милен Цветков.

Той умря на 53-годишна възраст, откакто на Великден през 2020-а колата му беше ударена на червен светофар на столично кръстовище пред огромен търговски център.

В професионалната си кариера Милен Цветков беше водещ на " По света и у нас " по Българска национална телевизия, кореспондент и водещ в няколко излъчвания на националната телевизия. В Нова телевизия беше водещ на предаването " Здравей, България ", " 60 минути с Милен Цветков ", новините в " Календар ", " Часът на Милен Цветков ".

Той беше водещ и на предаването " Нищо персонално " по Радио Експрес. От март 2020 година до гибелта си води предаването " Алтернативата " по ТВ1.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР