Официално, с 45 гласа за и само 1 против, Общинският

...
Официално, с 45 гласа за и само 1 против, Общинският
Коментари Харесай

ОБЗОР: Гласуваха 32 млн.лв. за стадионите на Пловдив, бивш полицай уби психолога Иван Владимиров

Официално, с 45 гласа „ за ” и единствено 1 „ срещу ”, Общинският съвет одобри решение за отпущането на целево 32,7 млн. лв. за построяването на стадионите „ Христо Ботев ” и „ Локомотив ”. Двата пловдивски клуба ще получат по 16,3 мл. лв. в идващите три бюджетни години.
Прочетете още
Дебатът и срещата преди този момент минаха под невиждани ограничения за сигурност. Тя бяха въведени преди сесията на Общинския съвет, поради концентрацията на почитатели на двата пловдивски отбора. Запалянковците бяха отделени от жандармерия и полицията от двете страни на входа на постройката на Общински съвет.

Докъде ще докара това, прочетете в разбора на TrafficNews:

На сесията взеха решение още някогашният паметен ресторант на Гребната база „ Марбея ” да  бъде пуснат на търг, а началната тръжна цена ще бъде 1320 лв. на месец.

Бившият общински консултант Яшар Асан получи отвод от локалния парламент за удължаването на концесията на пазара в Столипиново на ул. „ Батак ”.  Първоначалното предложение бе за удължаването на концесията на кооперативния пазар в „ Столипиново ”, учредена през 2003 година, с 8 години 8 месеца.

Един случай раздруса българите през днешния ден - прихологът Иван Владимиров бе прострелян в главата от негов комшия. Самият той неведнъж е подавал сигнали с полицията за държанието на съседа си - някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи, който обаче са останали без отклик. Повече по тематиката, вижте тук:

Треньор от Пловдив извърши цивилен арест в Пловдив. Криминално проявен атакува и ограби дете, а след това избяга. Малко по-късно обаче нападателят е заловен от треньора на момчето.  От първо лице за случката споделя самият треньор:

Вълната от съпрочастност към потърпевшите от земетресението в южна Турция и Сирия не стихва! Доброволците от Пловдив, оставили фамилиите си и отпътували да оказват помощ за спасяването на човешки животи след опустошителното земетресение, към този момент интензивно се включиха в издирването на оживели под отломките. Екипът от 27 души е в турския град Кахраманмараш, който е с население над 1 млн. души и работи на терен. Разрушените здания в местността са над 20 000.

Делото против Петър Маринашки, предизвикал жестоката злополука край Кадиево, е на финалната си права и на втора правосъдна инстанция. В следващо съвещание през днешния ден в Пловдивския апелативен съд магистратите одобриха експертното умозаключение на направената химикотоксологична експертиза с което делото се обясни от практическа и правна страна.какво още стана в правосъдната зала, вижте тук:

Национална агенция за приходите търси близо 600 000лв. от пловдивския предприемач Ахмет Куртулду, който в продължение на година не плащал налози и укривал приходи от милиони левове. Собственикът на " Сарс ", чието име е обвързвано със серия данъчни злоупотреби, насъбрани големи заеми, дебитор на банки и частници, апелира пред Административен съд в Пловдив следващото обвързване.

Стоян Зелямов- Зелката и неговият съизвършител Христо Трифонов, хванати с опиати за близо 30 хиляди лв., влизат в пандиза! ПОдробности за това по какъв начин се стигна до тук, прочетете в материала на TrafficNews:

Ценната мозайка, открита в парцел на ул. " Пушкин " 7а, да бъде оповестена за единична археологическа недвижима културна полезност с предварителна категория " Национално значение " предлага Националният институт за недвижимо културно завещание. Предложението ще бъде прегледано от СЕСОНКЦ, а експертната комисия припоръчва подмяна, с цел да допроучен обектът.

Междувременно обаче Специализираният експертен съвет за недвижимо културно завещание отхвърли за следващ път плана за Културно-исторически арт център  над археологията на Понеделник пазара на предприемача инж. Димитър Георгиев.

 20 дами ще бъдат булки през седмицата на брака, която всяка година се отбелязва от 7-ми февруари до 14-ти февруари, оповестиха от " Радостни обреди ". От там описаха още, че искащите ежедневно си резервират дати и по този начин се чака броя да се повиши с още няколко младоженци до края на празничните 7 дни.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР