Официално настоящият държавен глава не е дал заявка за участие

...
Официално настоящият държавен глава не е дал заявка за участие
Коментари Харесай

Шаман ще издига Путин за поредния му президентски мандат?

" Официално актуалният държавен глава не е дал поръчка за присъединяване във вота, само че се чака това да стане скоро. Путин ще се кандидатира като самостоятелен претендент и ще бъде повдигнат от предприемчив комитет. В комитета с изключение на артистът евентуално ще влязат близкият до Кремъл режисьор Никита Михалков, първата жена, изхвърчала в Космоса и сега депутатка в Държавната дума (долната камара на Народното събрание в Москва), Валентина Терешкова и ръководителят на по този начин наречения парламент на непризнатата от Организация на обединените нации Донецка национална република Артьом Жога ", добави изданието.

 

Според медията Кремъл желае да заложи на хора, които са известни и имат въздействие върху публичното мнение.

 

" Путин бе самостоятелен претендент за президент на Русия по време на акциите през 2000, 2004 и 2018 година През 2012 година той бе повдигнат от партията на властта " Единна Русия ". Той избира да бъде самостоятелен претендент, тъй като желае да се покаже като водач на всички жители на страната ", написа още " Москоу таймс ".

 

" По закон вотът за президент би трябвало да се състои на 17 март 2024 година, а Съветът на федерацията (горната камара на парламента) би трябвало да одобри съответното решение сред 8 и 18 декември тази година ", добави изданието.

 

" Единна Русия " е възнамерявала собствен конгрес за 17 декември. Най-вероятно обаче Путин ще разгласи кандидатурата и парламентаристите ще гласоподават датата на изборите по-рано ", уточни още медията.

 

" Очаква се акцията на Путин за следващия му мандат за Кремъл да бъде консервативна. Акцентът ще бъде поставян обичайните фамилни полезности и върху това, че Русия е неповторима цивилизация и има собствен собствен  път на развиване ", добави изданието.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР