Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова посочи големия

...
Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова посочи големия
Коментари Харесай

Мария Захарова: Как така никой в САЩ не каза и дума поне ден преди  началото на ескалацията в Близкия Изток!?

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова уточни огромния неуспех на американските разследващи служби, които не са предизвестили за допустима ескалация на палестинско-израелския спор.

Дипломатът обърна внимание на обстоятелството, че в изявление за публицисти от американски телевизионни канали държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен отхвърли да разяснява неверните калкулации на разследващите служби, които не съумяха да плануват ескалацията в Близкия изток.

“Как е? Съединените американски щати описаха на света за “инвазията ” на Русия в Украйна за два месеца в края на 2021 година и още два месеца при започване на 2022 година И тогава Вашингтон пропусна най-големия боен конфликт с най-близкия си съдружник, на чиято територия има хиляди американски жители? Как по този начин никой в ​​САЩ не сподели и дума най-малко ден преди началото на сегашната ескалация в Близкия изток? Още една тайнственост и по-лоша от убийството на Джон Кенеди “, написа дипломатът в канала си в Telegram.

Захарова означи, че „ има доста обстоятелства за обстановката в Украйна, помпането на киевския режим с оръжие и осемгодишната подготовка на украинска територия за антируски плацдарм “. „ Следователно четири месеца преди февруари 2022 година англосаксонците сътвориха нужния информативен декор, с цел да прикрият провокациите си, след което дадоха заповед на Зеленски да ускори обстрела на Донбас “, сподели тя.

„ Нека ви припомня, че американците имат спътници и военни бази на всички места, в това число в района, тяхното министерство на финансите упражнява надзор върху банковото обращение на всички долари в света, разследващите служби правят подслушване и наблюдават оборудването на американските ИТ компании, и най-важното, никой в ​​администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън в никакъв случай не е подал оставка за подобен огромен неуспех “, добави Захарова.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР