Официалният фенклуб на Манчестър Юнайтед за България организира все по-често

...
Официалният фенклуб на Манчестър Юнайтед за България организира все по-често
Коментари Харесай

Българските фенове на Манчестър Юнайтед носят късмет на любимия си отбор

Официалният фенклуб на Манчестър Юнайтед за България провежда все по-често специфични екскурзии, посредством които да поддържа обичания тим.

На 24.02 за Манчестър отпътуваха 33-ма души от Официалния почитател клуб на Манчестър Юнайтед в България, с цел да гледат мача с Челси, който се организира на 25.02. „ Червените дяволи “ бяха домакини и мачът на Old Trafford бе извънредно под напрежение и породи нови незабравими страсти за българските почитатели. Резултатът беше позитивен за „ алените “, които победиха Челси с 2:1, макар напрегнатото начало на конфликта.

Интересното е, че всякога, в който се събере постоянна фенска маса от наши момчета за посещаване на мач на Манчестър Юнайтед, англичаните бият, без значение какъв брой е напрегната спортната среща.

По време на последния си престой в Манчестър, българската група ентусиасти направи опознавателна обиколка на обичания стадион, а ръководителят Емил Йорданов се срещна персонално с легендите Ники Бът и Артър Албистън и дружно разискаха новости към българския почитател клуб и обичания тийм.

На 10-ти март почитател клубът още веднъж ще пътува до Old Trafford за мача против Ливърпул.

Благодарение на изключителната си интензивност в благотворителни начинания, преди броени дни българският почитател клуб на Манчестър Юнайтед бе награден със специфичен приз от Националното съдружие на сираците в България.

Почетният приз „ Добродетел на 2017 “ бе даден поради приноса към развиването на деца и младежи, лишени от родителска грижа, в страната и дейна помощ и поддръжка реализирането на обществени начинания.

През миналата 2017-та година почитател клубът заведе деца от SOS населено място на звездния мач на Димитър Бербатов. Фен клубът на Манчестър Юнайтед особено благодари на своите членове, както и на приятелите от почитател клубовете на Арсенал и Нюкасъл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР