Официалният анонс на флагманския смартфон Samsung Galaxy S9 се очаква

...
Официалният анонс на флагманския смартфон Samsung Galaxy S9 се очаква
Коментари Харесай

Появиха се снимки на работещ Samsung Galaxy S9

Официалният анонс на флагманския смарт телефон Samsung Galaxy S9 се чака през януари-февруари 2018 година и вероятно това ще бъде най-интересното мобилно устройство от топ-ниво на пазара.
Според непотвърдени данни, телефонът ще има безусловно безрамков екран, заемащ целия челен панел и лицев скенер. А в този момент този доста забавен смарт телефон се появи в действителни фотоси, освен това в работно положение.



Преди няколко часа в обществената мрежа Weibo се появиха фотосите на новия топ-смартфон Samsung Galaxy S9 , показващи телефона в ръката на човек. На пръв взор, може да се допусна, че това е Galaxy S8, само че в случай че се вгледаме по-внимателно, можем да видим, че няма долна рамка. Именно екранът със съответствие на страните 21:9 ще бъде основната специфичност на бъдещото устройство, която ще го отличава от другите флагмански смарт телефони.



Според събраната към сегашен ден информация, Samsung Galaxy S9 ще има 5,77-инчов AMOLED екран без никакви рамки – даже в долната си част. Той ще заема към 90% от площта на предния панел и това ще бъде връх при смарт телефоните. Само в горния панел ще има лек отстъп, в който ще бъде побран лицевия скенер с аналогични благоприятни условия като iPhone X.



Очакват се процесор Exynos 9810 за Съединени американски щати или Snapdragon 845 за Китай, 6 GB оперативна памет, 512 GB флаш-диск и съществена камера с рекордна светлосила f/1,5.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР