Офицер от MI6 е открит мъртъв в чанта в лондонската

...
Офицер от MI6 е открит мъртъв в чанта в лондонската
Коментари Харесай

Намерен в чувал шпионин предполагаемо замесен в създаването на Биткойн

Офицер от MI6 е открит мъртъв в чанта в лондонската си резиденция преди 14 години, като съгласно лице, представящо се за откривател на BTC, последните изказвания сочат присъединяване на жертвата в основаването на Биткойн (BTC).

По време на делото във Върховния съд Крейг Райт, австралийски програмист, уточни, че Гарет Уилямс е основна фигура в зараждането на Биткойн , както е посочено в настрана правосъдно произвеждане в Съединени американски щати.

Това разобличаване се появи в границите на оспорвана правна омраза сред Райт и Crypto Open Patent Alliance (COPA), група, подкрепяна от създателя на Twitter Джак Дорси, съсредоточена върху хипотетичния статут на Райт като основател на Биткойн.

COPA твърди, че изказванията на Райт във връзка с Уилямс, дружно с две други умряли лица – Дейв Клейман и Дейвид Рийс – съставляват подозрителен модел на асоциации с умряли лица.

Райт твърди, че е разговарял с Уилямс през 2011 година, една година след гибелта на Уилямс, който е работил като кодоразбивач, командирован от GCHQ, и по-късно бе открит в чанта, закопчана с цип и катанец в жилището му в центъра на Лондон.

В началото на петседмичния правосъден развой Джонатан Хоф Конституционен съд, представляващ COPA, дефинира изказванието на Райт като “ “.

Райт отхвърли обвиняванията в непочтеност, до момента в който правната му отбрана се въздържа да засегне въпроса за Уилямс.

COPA твърди, че Райт не е показал достоверни доказателства в поддръжка на изказванията си, заявявайки, че доказателствата му се състоят от манипулирани документи.

Обратно, юристът на Райт твърди, че той е посветил доста време на проучването и създаването на основополагащите концепции на Биткойн, представяйки това, което той смята за “ ” за авторството на Райт по отношение на BTC.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР