Офертите за трансфери в офисите на Лудогорец се увеличават всеки

...
Офертите за трансфери в офисите на Лудогорец се увеличават всеки
Коментари Харесай

В офисите на Лудогорец пристигна оферта за още един играч

Офертите за прехвърляния в офисите на Лудогорец се усилват всеки ден. След тези на Ференцварош за Алекс Сантана на стойност 2 млн. евро и от Урава Ред Даймъндс за Пиерос Сотириу за 1,5 млн. евро, в този момент такава е пристигнала и от Копенхаген за Оливие Вердон, написа " Мач Телеграф ".

Защитникът не записа доста мощна есен, само че впечатлява с физика и скорост, а също така е на идеална футболна възраст - 26 години. Той е оценен на 1 млн. евро от Тransfermarkt, тъй че предлагането на датския гранд варира точно в този финансов диапазон. В момента Копенхаген изостава на 2 точки от водача Мидтиланд и борбата за купата несъмнено ще бъде жестока. Точно поради това треньорът Йес Торуп желае подкрепления във всички линии.
 Официално: Лудогорец притегли аржентински нападател
Официално: Лудогорец притегли аржентински нападател

Матиас Тисера за последно игра в елитния аржентински Атлетико Платенсе.

Вердон кара своя втори сезон в Лудогорец. През предишния той беше в Разград чартърен от Алавес, като записа 30 мача във всички шампионати. И през тази акция, откакто бе изплатен, националът на Бенин е корав титуляр, като досега има 24 дуела, в които е отбелязал едно попадение.

Шансът обаче Лудогорец да продаде високия 190 сантиметра бранител не е доста огромен. Причината е, че Жозуе Са към този момент бе пратен чартърен в Макаби Тел Авив, а вместо него не бе притеглен нов защитник. Сигурно обаче наподобява, че и през лятото Копенхаген ще опита да притегли Вердон, който по всичко проличава, че ще бъде титуляр и при новия ментор на разградчани Анте Шимунджа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР