Офертата от лагера на Антъни Джошуа за евентуален обединяващ три

...
Офертата от лагера на Антъни Джошуа за евентуален обединяващ три
Коментари Харесай

Промоутърът на Паркър обиден на офертата за мач с Джошуа

Офертата от лагера на Антъни Джошуа за възможен сплотяващ три международни трофеи двубой против Джоузеф Паркър е била обидна за промоутъра на новозеландеца. Това съобщи пред Sky Sports мениджъра на първенеца на Световната боксова организация Дейвид Хигинс.

“Получих един чудноват мейл, пишеше, че е от Еди Хърн, само че несъмнено е станала някаква неточност или профилът му е бил хакнат. Той ни направи допустимо най-ниската и смехотворна оферта. Може би е най-унизителната оферта в историята на бокса. Ние чакаме 40% от общия портфейл на дуела, което е рационално, тъй като сме си го заслужили, а и приказваме за сплотяващ международните трофеи мач.

Joseph Parker laughs at 'ridiculously low' offer to fight Anthony Johsua https://t.co/OiaKbVGD1f pic.twitter.com/IkyKPJnHD0
— Stuff.co.nz Sport (@NZStuffSport) November 13, 2017
Естествено, споделих за офертата на Джоузеф и той се изсмя, тъкмо както го направих и аз. Няма да давам отговор даже, тъй като не мисля, че офертата идва от Еди Хърн. Мисля, че Еди Хърн почита бокса и не би си разрешил да направи такова предложение към един шампион”, продължи саркастично Хигинс.

“Джоузеф стартира от нулата и работи доста, с цел да стигне дотук. Искаме 40% от приходите и нито цент по-малко, в противоположен случай ще се бием с Уайлдър и ще разделяме 50-50. Ако Джошуа желае да се бие с Уайлдър преди нас и се схванат за подобен мач, тогава ще изчакаме и ще се бием с Уайлдър, когато към този момент има три международни трофеи.

 Антъни Джошуа завоюва с спорен механически нокаут против Такам @@@

Еди има номера ми и може да ми се обади когато и да е, отворени сме да преговаряме, бихме пристигнали в Англия за мача, само че желаеме 40% от приходите и нито цент по-малко”, безапелационен е Хигинс за възможен мач с Джошуа, който е първенец в тежка категория на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР