Офанзивният футболист на ЦСКА Тобиас Хайнц се утвърди като един

...
Офанзивният футболист на ЦСКА Тобиас Хайнц се утвърди като един
Коментари Харесай

Тоби Хайнц: Подготовката ни не беше пълноценна, но се развиваме добре

Офанзивният футболист на ЦСКА Тобиас Хайнц се утвърди като един от водачите на терена и любим на почитателите на " алените ".

" Със своите футболни умения, разсъдък и отдаденост той е измежду момчетата, които от идването си до момента движат отбора ни напред. Въпреки сложния интервал, през който прекосяваме, Тоби остава оптимист и има вяра, че единствено с доста труд и единодушие можем да покажем на какво сме способни. А отборът ни няма самообладание да разкрие капацитета си ", написаха от ЦСКА.

" Армейците " качиха видео с малко изявление с изявление норвежеца:

" Завършихме предходния сезон късно, а новият стартира доста рано. Нямахме задоволително време за отмора и подготовката не беше задоволителна, изключително в Австрия, където имахме доста тежки мачове, само че не и време за тежки тренировки. Сега, след началото, вършим тъкмо това, тъй че първо би трябвало да намерим ритъма си. Разбира се, първите 5 мача бяха доста сложни, тъй че се надяваме, че тренировките ни в този момент ще ни създадат по-добри в идващите дуели ", сподели Тобиас Хайнц.

Той увери, че отборът се нуждае от още малко, с цел да влезе в топ форма: " Трябват ни още няколко тренировки, още няколко мача, само че сигурно сме покрай задачата. Сега ни следва доста значим мач с Лудогорец, в който сигурно желаеме да покажем усъвършенстване. Това е всичко, което треньорът желае. Със Сепси загатнахме за усъвършенстване, против Славия показахме още малко и в този момент желаеме да бъдем още по-добре. Развиваме се, макар че до момента не бяхме толкоз положителни като тим ".
 ЦСКА желае национал на Алжир?
ЦСКА желае национал на Алжир?

Ето кой е той

Хайнц приказва и за тежкото проваляне от Сепси в Лигата на конференциите: " Загубата от Сепси беше доста тежка. Не чакахме, че реваншът ще се развие толкоз зле. Влизайки в мача, имахме убеденост, само че след края беше доста, доста тежко. Прибирането беше извънредно. Никой не говореше, всички бяхме доста тъжни и гневни и разочаровани от себе си и от тима. Беше мъчно за преглъщане. Много скоро по-късно обаче имахме мач със Славия, тъй че трябваше да се фокусираме върху него. Беше тежка загуба за нас, за почитателите изключително поради това какъв път са минали, с цел да дойдат, да ни поддържат цялостен мач и най-после получават резултат 4:0. Не е задоволително и ги разбираме ".

" Най-важното е да стартираме да сътворяваме повече положения. Независимо дали позволяваме 1 гол или нито един гол, ние въпреки всичко би трябвало да бележим повече. Това е един от проблемите в последните мачове - че не сътворяваме задоволително положения. Но това ще се случи, тъй като в този момент упражняваме доста добре и доста крепко, с цел да се получи. Трудно е да реализираме всичко внезапно, тъй че би трябвало да стартираме последователно. Имаме добра отбрана, макар че допуснахме 4 гола против Сепси, в шампионата не сме допускали толкоз голове. Трябва да вкарваме по 2-3 гола всеки мач. Това е задачата. Това е първата стъпка ", безапелационен е норвежецът, който дойде в ЦСКА през зимния трансферен прозорец на предишния сезон.

Норвежецът разяснява и новият треньор Нестор Ел Маестро: " Впечатленията ми от треньора и от целия щаб до момента са доста положителни. От ден първи са доста професионални и прецизни в режима. Знаят какво желаят и какво чакат от нас. Просто би трябвало да следваме условията им и да имаме вяра в техния проект. Към момента имам доста позитивно мнение. Въведоха доста промени във връзка с мисленето и тренировките ми. Тренираме по-тактически, доста по-интензивно, с повече мощ. Карат ни да даваме 100% от себе си във всяка подготовка. Никой не може да се скатае. Тренираме с GPS-и, тъй че не можеш да измамиш, всеки би трябвало да даде най-хубавото от себе си. Това е доста добър метод за ежедневни тренировки, тъй като всеки би трябвало да е предан на максимума си ".

" Колкото до самата игра и схемата - променихме я два пъти в двата мача. В първия играхме 3-4-3, а във втория 4-3-3. Всичко зависи от тренировките и това всеки да е квалифициран, без значение какво играем. Много добре се приготвяме тактически - всеки знае задачата си, всеки знае къде и по какъв начин да играе. Титулярите и играчите, които влизат от скамейката, знаят тъкмо какво да вършат. Това е ужасно ", разяснява постройката на игра на ЦСКА Тобиас Хайнц.

Накрая той показа упованията си за гостуването на Лудогорец: " Очакванията ми за маа с Лудогорец са огромни. Гладни сме да покажем какво можем. Да, не играхме добре в първите мачове, само че в този момент е огромен тест за нас - да забележим до каква степен сме стигнали. А и тези три точки ни трябват. За тях отиваме. Не отиваме в Разград за еднакъв, отиваме да спечелим. Работим крепко цяла седмица за това и ето за какво отпътуваме с упованията да спечелим ".


Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР