Одобрението към правителствата по света за справянето с пандемията Covid-19

...
Одобрението към правителствата по света за справянето с пандемията Covid-19
Коментари Харесай

Българите са най-колебаещите се в света за Covid ваксинацията

Одобрението към държавните управления по света за оправянето с пандемията Covid-19 към момента е високо, само че постепенно понижава. Ограниченията за пътешестване са необятно признати като средство за битка с пандемията. Жертването на човешките права също, само че то разсънва и рецензия. Отношението към имунизациите е по-скоро позитивно, макар че сянката на подозрението остава забележителна, даже и преобладаваща в редица страни. На този декор в България има най-вече колебащи се във връзка с това дали да се имунизират или не.

Това демонстрира световно проучване на отношението към коронакризата, извършено от международната асоциация " Галъп интернешънъл " в края на 2020 година Проучването обгръща 47 страни по света и към 45 000 пълнолетни жители, което е представително за към две трети от световното население.

Къде е България?

32% от запитаните в края на предходната година българи считат, че държавното управление у нас се оправя добре със обстановката с ковид. Близо две трети (56%) обаче не се съгласяват. 11% не могат да преценяват.

В първите месеци на рецесията българското държавно управление, а и доста други по света, получиха мощен ситуационен рейтинг, подбуден ненапълно и от страха и неизвестността на новата опасност. В последните месеци този мощен първичен заряд на поддръжка се изчерпва – и заради приучване със новата обстановка и живот в изискванията на ковид, и заради сериозния растеж на новите случаи в страната в края на 2020 г.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР