ОДМВР-Бургас разшири обхвата на разпити и претърсвания заради намерения труп

...
ОДМВР-Бургас разшири обхвата на разпити и претърсвания заради намерения труп
Коментари Харесай

Извънредни новини за хладнокръвното убийство на криминален тип в Бургас СНИМКИ

ОДМВР-Бургас разшири обсега на разпити и претърсвания поради планове мъртвец на прострелян в сърцето мъж край кв. "Долно Езерово ", оповестява "Флагман ".

В центъра на Бургас към 15 часа изданието засекло служители на реда да беседват с възрастни мъж и жена. Те се оказали родителите на главните и единствени към този момент очевидци, посредством които се разплита убийството на 33-годишен престъпно проявен мъж от кв.Черно море.

Тялото му бе открито в канавка край пътя сред СОМАТ и ТЕЦ-а, в землището на кв.Долно Езерово, откакто през вчерашния ден вечерта към 18 часа бургазлиите сем. Таня и Петко Кралеви са се явили във Второ районно управление (на МВР) и са съобщили за находката си от предния ден.

Те са били мощно обезпокоени, тъй като са се двоумили дали да дадат данни за тялото, до което стигнало кучето им, до момента в който се разхождали в региона към 11,30 ч в неделя. Случаят е доста безизходен, показа преди малко източник, зает с следствието.

Недвусмислено става въпрос за ликвидиране с ловна пушка, стреляно е в тил, пръснато е сърцето на жертвата. Първо би трябвало да се откри изрично дали убият и открит в канавката е станал жертва инцидентно – на ловджия, който го е взел за дивеч.

Наоколо е езерото "Вая " и през уикендите е цялостно с ловци, които дебнат пернати. Днес следобяд са разпитвани родителите на 49-годишния Петко Кралев, които живеят на в центъра на Бургас, на третия етаж в кооперация на ул.”Патриарх Евтимий”.

Нашият кореспондент видя и чу по какъв начин възрастното сем.Пенка и Иван Кралеви изясняват, че имали градинка край кв.Долно Езерово – със зарзават, това било единственото, което ги свързвало с квартала. Те не скриха, че синът им е ловджия.
 Пенка и Иван Кралеви споделят, че имат връзка със землището в кв.Долно Езерово
дотолкова, че там гледали градинка със зеленчуци
Назначени са балистични експертизи, с цел да се види дали оръжието на Петко Кралев има връзка с огнестрелната рана в гърба на убития мъж. Според съседи на ул.”Патриарх Евтимий”, записаните с непрекъснат адрес в жк „ Лазур” сем.Кралеви-младши не живеели от известно време в Бургас.

Бизнесът им се разрастнал и се преместили в столицата. На адрес на ул.„ Патриарх Евтимий” обаче са регистрирани множеството от компаниите на Петко Кралев. Той е съучастник и упавител на един от огромните хотели в Поморие.

Продължават разпити на хора от ловни дружинки, за които е известно, че са били на лов към езерото в неделя. Не е отпаднала и версията трупът да е пренесен с джип до мястото, където е открит – на 200 м от жплинията сред СОМАТ и ТЕЦ-а - по пътя, водещ за кв.Долно Езерово.

Което значи, че покушението е осъществено на друго място. Мъжът е с черно анцугово горнище и с дънки, няма тип на човек, който е тръгнал на лов. Не е регистриран като ловджия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР