Одеса се готви за битка с руските войски, които са

...
Одеса се готви за битка с руските войски, които са
Коментари Харесай

От нашите пратеници: Зачестяват сигналите за въздушна тревога в Одеса

Одеса се готви за борба с съветските войски, които са все по-близо до града. В града са специфичните пратеници на Българска национална телевизия Айше Сали, Миглена Гайдарова и Робърт Вецов.

Напрежението се повишава през послединте два дни. Това, което кара хората да стават все по-нервни е упованието на незнайното - ще се случи ли нещо или не. Сигналите за въздушна паника зачестяват - единствено през миналата нощ е имало два. Първият е почнал в 20:20 ч. и е траял към 20 минути, а вторият - съвсем час - до среднощ.

" Главната улица е обградена от всички страни и продължаваме да формираме стратегически ресурси от храна и медикаменти. Получаваме в това време филантропични колета от разнообразни страни от Европейски Съюз - България, Турция, Полша, Франция и доста други. Затова обстановката тук е контролируема ", изясни Елен Войкова от Асоциацията на българите в Украйна.

По информация на локалните управляващи към града през вчерашния ден са летели две ракети. През целия ден са се чували тътени. В Одеса има опасения и за културното завещание и архитектурните монументи. Те са обезопасени с чували с пясък, с цел да бъдат предпазени от ракетни удари. Кметът на града прикани ЮНЕСКО за поддръжка.

Вижте повече в директното включване
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР