Очевидно Тото от група СкандаУ“ се жегна от написаното, че

...
Очевидно Тото от група СкандаУ“ се жегна от написаното, че
Коментари Харесай

Скандалът продължава! Тото се похвали как напълнил зала Арена Армеец“ с евтини билети!

Очевидно Тото от група " СкандаУ “ се жегна от написаното, че дружно с сътрудника му Лъчо ще претърпят голям неуспех на концерта си в " Арена Армеец “. Той пусна серия от сторита в Инстаграм, на които се изяснява, че това не е правилно, написа Хотарена.

Изпълнителят от нашумялото дуо изчете публикацията и с цел да я обори, сподели интерактивната скица на залата, която демонстрира, че 2 месеца преди мероприятието тя е съвсем цялостна и са останали прекомерно малко свободни места.

Е, това няма по какъв начин да не е по този начин, защото концертът на " СкандаУ “ сложи връх за най-ниска цена на билети. Справка със уеб страницата, в който те са пуснати в продажба, сочи, че най-високата цена за пропуск е 10 лв. и забележете – за правостоящи! Има по 10 лв. и за седящи наоколо до сцената. Най-евтиният билет е от 8 лв. -за най-отдалечените редове в залата, на които очевидно никой не желае да поседне и да погледа музикално шоу.

Щеше да е огромен цирк, в случай че не бяха запълнили подобен потенциал с билети от… 10 кинта. В историята на музикалните BG концерти, провеждани в миналото в " Арена Армеец “, няма пропуски, които да са били толкоз евтинджос.

Друго сходно събитие за месец април, въпреки с няколко дни по-късно от това на СкандаУ, е концертът на Михаела Филева в " Зала 1 “ на НДК-а. Макар че тя е с по-дълъг стаж във висотите на музикалния шоубизнес, е показала невзискателност и си е избрала по-малка зала. При нея най-ниската цена на билетите е 15 лв., а най-високата – 40. Вероятно схемата с 10-те лв. работи чудесно, защото при Мишето има много свободни места…

Самият Криско, който стои на топа на поп музикалния шоубизнес, към момента не си е разрешил лукса да пее в " Арена Армеец “, отвън поканите да бъде гост-изпълнител там, въпреки че той също ще я запълни и то не на ниски цени.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР