Очевидно след всичко преживяно, Златка Димитрова най-накрая е осъзнала, че

...
Очевидно след всичко преживяно, Златка Димитрова най-накрая е осъзнала, че
Коментари Харесай

Златка Димитрова крие гаджето си адвокат


Очевидно след всичко претърпяно, Златка Димитрова най-сетне е осъзнала, че щастието обича тишината.

 

Запознати издават, че смуглата плеймейтка има нов мъж в живота си. Тя обаче даже не го загатва, камо ли да го покаже в обществените мрежи. Вероятно си спомняте, че преди животът й бе много показателен, само че откакто си изпати в любовта, е станала много потайна.

 



Според хора от близкото й обграждане, новият мъж в живота й е състоятелен юрист. След като в продължение на няколко години живя в родния си Бургас, в този момент силиконката се е изместила в София поради него. Тя обаче си даде малко време след раздялата й с инструктора Кирил Танев, преди още веднъж да се впусне в сантиментални връзки.

 

Макар да претърпя редица несполуки в предишното, този път е обнадеждена, че е разкрила подобаващия сътрудник.

Към днешна дата плеймейтката се старае да поддържа прилични връзки с някогашния си Мирослав Недев, поради сина им Миро.

 

От известно време Златка Димитрова страни от светския живот и рядко може да бъде забелязана в светлините на прожекторите.

Запознати издават, че към днешна дата се разполага в просторното жилище на юриста, който е приел с отворени прегръдки и сина й, което доста я е впечатлило. Припомняме, че някогашният й Кирил Танев не бил толкоз отворен към детето и точно това станало една от аргументите за раздялата им, с изключение на изневерите му. 

 

Макар да не е измежду най-високоплатените към днешна дата Златка работи като инфлуенсър. Занимава се и с заниманието си – бодибилдинга. До наскоро тренираше със съществени тежести, само че в този момент е по-умерена и е върнала женствената си форма. Плеймейтката помоли почитателите й да имат почитание и да спрат да ровят под чаршафите й. За да означи смяната в персоналния си живот, тя е поставила още по-големи импланти в бюста, за наслада на мъжката част от почитателите й.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР