Очевидно ще има големи драми около бъдещето на суперзвездата на

...
Очевидно ще има големи драми около бъдещето на суперзвездата на
Коментари Харесай

Нова драма с МБапе. Какво правят в ПСЖ

Очевидно ще има огромни драми към бъдещето на суперзвездата на фенския футбол Килиян МБапе.

Пари Сен Жермен ще направи всичко по силите си, с цел да се опита да обвърже Килиан Мбапе с нов контракт преди края на сезона. Споразумението сред двете страни изтича на 30 юни. Спортният шеф на клуба Леонардо сподели, че Мбапе желае от ден на ден и повече да остане в ПСЖ.

„ Не сме изпратили съответна оферта към Мбапе. Има значим детайл – мисля, че последното нещо, което ще вложи в този контракт, ще бъдат парите.

Искаме да го сложим в най-хубавите условия, тъй че той да бъде най-добре заплатеният допустимо футболист. Килиан има толкоз огромна стойност за нас, че мисля, че договарянето на сумата ще ни отнеме две минути “, разяснява Леонардо пред „ L’Equipe “.

„ Мисля, че той желае да остане от ден на ден и повече. Въпрос на усеща е. Френските футболисти имат за цел да играят в чужбина. Не е инцидентно, че в тима, който стана международен първенец през 1998 година, болшинството футболисти играеха в чужбина. Същото важи и за отбора от 2018 година на Франция ".

" Килиан беше единственият от стартовите единадесет, който играеше във Франция по това време. Погба и Гризман в никакъв случай не са играли в Лига 1. Зидан направи своята кариера повече в чужбина, в сравнение с във Франция. Но по това време нямаше клуб с размерите на ПСЖ. Ние не продаваме звездите си “, добави спортният шеф на клуба, представен от " Тема:Спорт ".

Все отново Леонардо е сдържан оптимист. " Не мога да кажа, само че имаме шансове. Докато няма автограф, ще опитаме всичко, ще създадем всичко допустимо, с цел да го запазим "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР