Очевидно отиваме на избори. Очевидно партиите ще трябва да поемат

...
Очевидно отиваме на избори. Очевидно партиите ще трябва да поемат
Коментари Харесай

Бившият PR на „Продължаваме промяната“: Борисов е магьосник, ако реши, че му трябва кабинет, ще успее

„ Очевидно отиваме на избори. Очевидно партиите ще би трябвало да поемат отговорността за това България да бъде оставена най-малко още четири месеца в безвремие. Дано това да няма извънредно тежки последствия “ – това разяснява в изявление за БНР пиар специалистът Диана Дамянова, която допреди миналата предизборна акция беше измежду ръководителите на пиар екипа на „ Продължаваме промяната “.

На конференция през вчерашния ден водачите от партиите в обединението ПП-ДБ Асен Василев, Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов оповестиха, че ще поддържат обособени политики, само че не и кабинет с мандат или присъединяване на ГЕРБ. Преди два дни пък водачът на първата мощ в Народното събрание Бойко Борисов протегна ръка „ за договаряния с всички “. „ За политики ще приказваме единствено с партиите, които решат да вземат участие в постоянно държавно управление. Обръщаме се към първата, тъй като това би било най-стабилното, най-евроатлантическо “, сподели той в първия си брифинг след изборите.

Диана Дамянова предвижда, че „ най-нещастният народ в света – българският, е в положение, под формата на митинг, да направи избор, доста безценен избор, който по-късно да заплащат нашите деца “. Според нея не е реалистично да се сътвори кабинет „ Магнитски “ или кабинет на хартиената коалиция, само че „ Борисов е вълшебник “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР