Очевидно, когато говорим за режима в Киев, говорим за терористични

...
Очевидно, когато говорим за режима в Киев, говорим за терористични
Коментари Харесай

Убийството на дъщерята на Дугин: Западът воюва срещу идеите!

Очевидно, когато приказваме за режима в Киев, приказваме за терористични структури, които атакуват цивилни, правят терористични актове и дейности, нямащи нищо общо с разпоредбите на войната.

А за какво убиха Дугина?

Ясно е, че най-вероятно са желали да убият самия Дугин. Защото мощни са не оръжията и не икономическите знаци, а концепциите. Дугин, както на Запад един път споделиха, е най-опастият жив мъдрец. Той е индивидът, който тотално отхвърля и разрушава мисловните парадигми и конструкти на либерализма. И го прави по подобен метод, че хиляди хора по целия свят се назовават следовници на неговата четвърта политическа доктрина. Но даже и хората, които не се прехласват по концепциите му, го почитат и биват подтикнати да мислят. А че киевският режим е терористичен, доказателство е една от фотосите, които пущам тук. На нея виждате " уважаваната " и публична инфо организация Униан, която ликува за гибелта на младата политоложка, надявайки се на още терористични актове.

Западът и Русия не водят просто прокси война, както бе споделил Дугин, те водят екзистенциална война на хрумвания.

Царство й небесно на Дария, нека делото й не бъде забравено в никакъв случай. А за убийците й - не физическите, а поръчителите в Киев и тези във Вашингтон и Лондон, ще тежи безконечният срам, че атакуват хора на словото!





Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР