Очевидно хората повече се вълнуват от връзката на Оливия Уайлд

...
Очевидно хората повече се вълнуват от връзката на Оливия Уайлд
Коментари Харесай

Има ли виновен за раздялата на Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис

Очевидно хората повече се вълнуват от връзката на Оливия Уайлд с 10 години по-младия Хари Стайлс, в сравнение с от това какво се случва с към този момент някогашната й половинка. Джейсън Съдейкис обаче реши да хвърли малко светлина върху това какво се е случило сред тях.
 Снимка 522037

Направи го в изявление за GQ тази седмица, като разясни, че с Уайлд не са дружно от ноември и той не живее към този момент в дома им в Бруклин. И с това се изчерпва яснотата му за това какво се е случило сред тях.

Защото, на въпроса за какво са се разделили, Съдейкис споделя: " Ще имам по-голяма изясненост по този въпрос след година или може би две. А най-добре след пет. До тогава от историята на живота ми, това би трябвало да се е трансформирало просто в глава от него, по-късно в параграф, в абзац, в дума. "
 Оливия Уайлд, Хари Стайлс и сантименталното им бягство в Италия
Романтичното бягство на Оливия Уайлд и Хари Стайлс

Влюбените се радват на компанията си в Тоскана

Често казано, в думите на 45-годишният артист виждаме освен комплициране, само че и оскърбление от случилото се. Той обаче споделя, че счита да употребява раздялата с 37-годишната Уайлд " като урок " - " човек или се учи от такива неща или си намира извинения за тях ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР