Очаквано! Задава ли се революция в ЦСКА?Феновете, както и кръгът

...
Очаквано! Задава ли се революция в ЦСКА?Феновете, както и кръгът
Коментари Харесай

Революция! Стоичков взима властта ЦСКА

Очаквано! Задава ли се гражданска война в ЦСКА?

Феновете, както и кръгът към другия акционер в клуба – семейството Папазки, към които се числи и Христо Стоичков, са на мнение, че виновниците за рецесията в ЦСКА са синът на Гриша Ганчев – Данаил и някогашният основен управител Стойчо Стоилов.
-->
Те са на мнение, че е извънредно време Данаил Ганчев и Стоилов да спрат да се бъркат в селекцията и треньорската работа, защото резултатите са пагубни.„ В момента в ЦСКА върви огромна борба сред двата лагера. Целта е синът на Гришата да се отдръпна от ръководството на футболната част в клуба дружно със Стоилов. Христо Стоичков е изявил подготвеност да провежда работата с първия тим и школата ”, заяви източник от „ Армията ”.

Към днешна дата 50% от акциите на ЦСКА са на Данаил Ганчев, а останалата част – на Данаил Илиев. Последният е прочут като Дани Бизнеса и ръководи част от активите на братята Валтер и Георги Папазки. Само че футболният тим бил оставен напълно под управлението на сина на Гришата и Стоилов.

Двамата правели селекцията и даже редели състава на ЦСКА за множеството мачове. Това била и една от аргументите някогашният треньор Саша Илич да напусна след резила в шампионата Лига на конференциите против румънския „ Сепси ”. 

Стоичков, който е рекламно лице на букмейкърската организация на братя Папазки, бил доста засегнат от шефските и мениджърски напъни на сина на Гришата и изключително на Стойчо Стоилов. Той разправял, че познава доста добре ловешките способи на работа във футбола още от времето, когато беше треньор на „ Литекс ”. Тогава кръгът на интригантите към Стоилов даже му провежда протест посредством футболистите на един мач.

Феновете от бранш „ Г ” също награбиха Ганчеви да си вървят с аргумента, че ЦСКА не им е бащиния и не е фирменият им тим „ Литекс ”.

Гришата, както е известно, от много време не се занимава директно с ЦСКА, а се е отдръпнал да живее в ловното си стопанство „ Бялка ”, където си гледа конете. На „ Армията ” коли и беси синът му Данаил. Твърди се, че от лагера на Стоичков и другите акционери са предложили на Ганчеви да се отдръпват заедно, като първоначално запазят каузи си в ЦСКА и собствеността върху част от футболистите.

Спортно-техническата работа обаче щяла да бъде проведена от Ицата, който щял да уточни собствен човек за началник на първия тим и школата. Друг е въпросът дали пришълците от Ловеч ще се навият на този вид, или ще продължат да нервират запалянковците с наличието си на „ Армията ”, написа Уикенд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР