Очакваната доминация на Полша в гурпа H на Световното първенство

...
Очакваната доминация на Полша в гурпа H на Световното първенство
Коментари Харесай

Полша започна със загуба от Сенегал на Световното по футбол

Очакваната доминация на Полша в гурпа H на Световното състезание по футбол 2018 по този начин и не се състоя. " Дружина полска " се провали на старта на шампионата, откакто `лъвовете " стигнаха до 2:1 в мача сред двата тима и, макар че въпреки всичко Полша съумя да вкара гол в края, възпитаниците на Адам Навалка разочароваха доста съществено с представянето си в мач, в който бяха считани за любимци.
В края на първото полувреме падна първия гол, откакто Идриса Гей опитва удар от границата на наказателното поле, само че там крайник подложи Сионек, а топката се озова в долния десен ъгъл.
Вторият удар за Сенегал настъпи в 61`, когато Нианг издебна неточност на отбраната на Полша, промуши се сред бранител и вратар, лиши топката и след това осъществя на празна врата - 2:0.
В 86` Криховяк въпреки всичко вкара гол, само че той беше непълен, с цел да се избави Полша от загуба в другояче извънредно слабия мач, който селекцията от Европа изигра. Така на следващ огромен конгрес Полша стартира едва, а отбраната на отбора е позволила гол във всеки Мондиал от 1986-а година насам.
Група H пък се заплита, откакто и двата любимеца се сгромолясаха на старта. Япония и Сенегал разделят първото място с по 3 точки, а Полша и Колумбия са на дъното.
Всичко най-интересно за успеха на Сенегал над Полша четете в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР