Очаквам може би следващата седмица да бъде връчен първият мандат.“

...
Очаквам може би следващата седмица да бъде връчен първият мандат.“
Коментари Харесай

Димитър Стоянов пред bTV: Очаквам президентът да връчи първия мандат следващата седмица

„ Очаквам може би идната седмица да бъде връчен първият мандат. “ Това разяснява служебният министър на защитата Димитър Стоянов.  

„ Трудно е да предвидя какъв брой време ще даде президентът Радев за връчване на първия мандат, само че по неговите думи това, което разбираме, че той няма да чака дълго време в водене на непотребни разногласия и жестоко казано кавги сред двете политически празненство “, добави той. 

Мисли се за пръв път и за проектосъстав на държавно управление

По думите му няма потребност от повече отсрочване.

„ Напротив има потребност от съответни диалози, съответни оферти и образуване на постоянно държавно управление. Време е България да има постоянно държавно управление, с цел да може да има една дълготрайно вероятност. Това държавно управление да има съответната визии за стратегия, за прогнози и да ги осъществя в един по-дълъг интервал “, сподели още Стоянов.

Министерският съвет ще внесе бюджета за 2023 година в Народното събрание

Той разяснява и бюджета, като съобщи, че тази година има задоволително средства за финансови разноски и се надявате да не бъдат орязани.

„ Чухме към този момент такива поръчки от политически лица, само че това ще неодобрявам модернизацията на българската войска, която по този начин или другояче върви с извънредно мудни темпове. Моето предпочитание е да не се пипат финансовите разноски. А да се търсят други запаси в бюджета, в случай че ще бъде изменен от националните ни представители “, добави Стоянов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР