Очаквам и от другите оставки, стига са ни гледали сеира.

...
Очаквам и от другите оставки, стига са ни гледали сеира.
Коментари Харесай

Чудовищен скандал! Бойко Борисов взриви държавата с това, което обяви! Премиерът е

Очаквам и от другите оставки, стига са ни гледали сеира. Това съобщи пред публицисти в Брюксел министър председателят Бойко Борисов в отговор на въпрос ще има ли още оставки по отношение на имотните кавги у нас, написа trafficnews.bg.

Министър-председателят е в белгийската столица на изключителна среща на Европейския съвет за Брекзит.

" Те ни гледат сеира, ние човек след човек, знакови фигури подават оставки. Накрая излизат с цялата си безочливост и споделят, че оставките не било нищо. Ами подайте и вие като нас оставки, пък по-късно ще приказваме по другите тематики ", посочи Борисов.

Това е стандарт, който се съблюдава в ГЕРБ от всички - при подозрения, при сянка от подозрения, се подават оставки. Така Тома Биков, народен представител от ГЕРБ, разяснява в Народното събрание оставката на Делян Добрев. Народното събрание през днешния ден приключи неговите компетенции.

Говорител на Европейската комисия отхвърли да разяснява подадените оставки измежду ръководещите в България. Знаем за тези събития, съобщи представителят в отговор на въпрос на конференция. По неговите думи Европейска комисия не вижда причина да вземе отношение. Не разясняваме вътрешни политически събития, добави представителят.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР