Очаквам днес да бъде подписано коалиционното управление. Не искам никого

...
Очаквам днес да бъде подписано коалиционното управление. Не искам никого
Коментари Харесай

Христо Иванов: Днес подписваме - не искам да ви заблуждавам, ще е сложно |

Очаквам през днешния ден да бъде подписано съдружното ръководство. Не желая никого да подлъгвам, ще е комплицирано по доста аргументи, само че всички ние би трябвало с нужната съвестност и схващане за отговорността, която имаме, да подходим към това ръководство.

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в коридорите на Народното събрание. 

" За нас е значимо да бъде ясно, че ние даваме поддръжката си на мандатоносителя от Политическа партия и в този смисъл ще бъде на многостранна база. Много беше значимо да се сформира постоянен кабинет. Това болшинство с цялата му трудност подсигурява стратегическата цел да има болшинство за ръководство, което да не зависи от ГЕРБ или Движение за права и свободи ", сподели той. 

По думите му заложените цели, които са застъпени в бъдещото ръководство, са доста значими за Демократична България:

" Застъпени са доста значими за нас тематики като правосъдната промяна, електронното ръководство, промяна и опазването на околната среда. Това са области, в които се надяваме, че ще имаме принос и ще почнем да решаваме значими проблеми, които от години се слагат, само че корупционната коалиция на ГЕРБ и Движение за права и свободи не позволяваше да се вземат решение. "

Христо Иванов чака да може да бъде упражнявано съответно водачество, ориентирано към целите на " Демократична България ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР