Очаквах да има един смислен дебат при закриването на Специализиарния

...
Очаквах да има един смислен дебат при закриването на Специализиарния
Коментари Харесай

Цветанов: Дебатът за закриването на спецправосъдието трябваше да бъде много по-смислен и аргументиран


Очаквах да има един логичен спор при закриването на Специализиарния съд и прокуратура, тъй като в случай че някой си беше направил труда да прочете хронологично по какъв начин и за какво се сътвори този съд, ще може да се запознае с всички констатации и рекомендации на Европейска комисия, свързани с механизма на оценка за напредъка на страната ни.

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ ръководителят на „ “ Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„ Проблемът, който ще възникне след закриването им, е че, когато имаме проведена престъпност и когато имаме от няколко апелативни съдилища тогава би трябвало да забележим кой ще бъде водещият и кой ще работи по тази специализация, която е добита до момента в спецсъда и спецпрокуратурата “, добави той. 

По думите на Цветанов е трябвало да се подходи доста по-аргументирано и по-обективно. „ Да се направи действителен изчерпателен разбор, с цел да се види каква е успеваемостта, тъй като сега има повече страст, в сравнение с разсъдък във всичко, което се предприе “, съобщи още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР