Очаквах да говорим по предизборните си програми, но нашите опоненти

...
Очаквах да говорим по предизборните си програми, но нашите опоненти
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Нашата програма е 140 страници – приоритетите във всички сфери, а тяхната – 2 странички с опорки

Очаквах да приказваме по предизборните си стратегии, само че нашите съперници не показват такива, единствено ръсят неистини от заран до вечер, гневи се водачът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е отчаян, че предизборната акция като цяло не протичала обикновено и напълно отсъствал дебатът по стратегиите на главните политически сили.

Нашата стратегия е над 140 страници . Очаквам и някоя друга партия да си показа целите си. Да поговорим по тях, да забележим къде може да си помогнем. Нищо такова не се случва – единствено неистини от заран до вечер. Колегите нямат стратегия, а единствено по две страници опорки “, сподели Бойко Борисов в Ахелой през днешния ден, визирайки изтеклите документи от щаба на „ Продължаваме промяната “.

Преди дни в интернет бе публикувана „ информационна тактика “ за предизборната акция на „ Продължаваме промяната “. Част от опорните точки в нея , които съгласно създателите на тактиката би трябвало да се „ повтарят до безконечност “, разгневиха някогашния съдружен сътрудник Българска социалистическа партия.

Става въпрос за увеличени пенсии, безвъзмездни детски градини и триумфи в обществената политика, които социалистите считат за свое дело, а в този момент Политическа партия се пробва да им открадне.

Най-скандални обаче са така наречен „ общи рекомендации " . Там на ПП-кандидатите се коментира, че каквото и да ги питат, те би трябвало да стартират отговорите си със: „ Старите лъжци с техните похвати… “ и в изявлението си да го повторят три пъти, с цел да може електоратът да се облъчи по-сигурно, тъй че още веднъж да гласоподава за тях.

До този миг достоверността на документа не е опровергана. Дори в противен случай. Част от кандидат-депутатите на Промяната признаха, че са получили тези рекомендации от националния си щаб.

В формалния уебсайт на ПППП фактически липсва какъвто и да е документ, обвързван с целите за възможен идващ мандат. На челно място се означават три триумфа - повишение на пенсиите, безплатните детски градини и частната компания на „ Капитан Андреево “. Първите две, както стана ясно, са дело на министрите на Българска социалистическа партия, а изгонването на частната компания от българо-турската граница, бе анулирано от съда.
 До този миг достоверността на документа не е опровергана
Хората ни питат по кое време ще се върнем , с цел да оправим нещата, само че страната е толкоз счупена, че не знаем тъкмо какво може да оправим, призна през днешния ден Борисов.

В Бургас един пирон не са забили . Има подготвени корпуси на учебни заведения, проектирани дворове и спортни площадки – нищо. Една стотинка не са дали, а това са учебни заведения, които са носили златни медали. 180 изцяло подготвени плана има за саниране на блокове в Бургас, само че и за тях държавното управление пари не дава “, сподели от своя страна лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за 2 МИР Бургас Жечо Станков.

Северният обход на Бургас, в случай че бяхме ние, щях да ги натисна за една седмица да го създадат. Сезонът завърши, а те не го пускат. Спортната зала, която е приказен план за Бургас, стои две години на трупчета. Търсят да намерят нещо на Митко (визира Димитър Николов, б.а.), само че не могат, тъй като няма нищо. Лъжа след неистина! Заради това ще се срутен. Българският народ има инстинкт. Нас ни наказа, тъй като очевидно сме допускали неточности, само че сме взели поуките си и повече няма да ги допуснем. Видяхме ги тези какъв брой могат, поради това би трябвало да се стягаме и да вдигнем страната “, добави още водачът на ГЕРБ.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР