Очаква те епичен сблъсък в Интер Експо Център с великия

...
Очаква те епичен сблъсък в Интер Експо Център с великия
Коментари Харесай

Състезавай се с Екзекутора на петлите Емил Костадинов – на 27 и 28 април

Очаква те героичен конфликт в Интер Експо Център с великия футболист от златното потомство на националния ни тим.
Всеки българин добре знае за епичната дата 17 ноември от 1993 година Великият миг, в който България се класира за Световното състезание по футбол в Съединени американски щати, на което зае четвърто място. За това достижение на златното потомство на националния ни тим по футбол решаващо бе смисъла на гола, осъществен от Екзекутора на „ петлите “, Емил Костадинов, който в последните минути на срещата с Франция вкара топката в мрежата на съперника. Разбира се, всеки би желал персонално да се срещне с великия българин.
Тази опция всеки от нас ще има на 27 и 28 април, когато Емил Костадинов ще бъде в Интер Експо Център - София, където се организират ревютата за мебели и всичко належащо за производството им – Техномебел и Светът на мебелите. На обща повърхност от над 14 500 кв.м двете профилирани събития оферират необятна гама от артикули за дома и бизнеса. Над 190 са компаниите изложители, а повече от 350 – показаните компании.
В петък, 27 април, от 15.00 до 16.00 часа и събота, 28 април, от 11.00 до 12.00 часа всеки клиент ще може персонално да се срещне с Емил Костадинов и да получи подпис от него. И това не е всичко. Уверените в качествата си с топката и изобщо всички фенове на футбола и фенове на златните ни момчета, ще могат да премерят точността си в спортна конкуренция с именития голмайстор. Екзекуторът на „ петлите “, който ни накара да изживеем това „ бясно американско лято “ ще посреща посетителите на особено обособена футболна зона в изложбена зала 4. За най-хубавите са обезпечени награди. Спонсор на спортната зона е компания Andrews. Победителите ще завоюват ваучер за покупка на фешън продукти по желание от магазините на стилната къща.
До 27 април, в това число, посетителите ще могат да прегледат щандовете на ревютата от 10.00 до 18.30 ч., а в събота, 28 април – до 16 часа, когато входът за двете изложби е свободен за всички.
Допълнителна информация за Техномебел и Светът на мебелите можете да откриете тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР