Очаква се всеки втори българин да се включи в масовото

...
Очаква се всеки втори българин да се включи в масовото
Коментари Харесай

Всеки втори българин ще се включи в масовото пазаруване на намалени стоки

Очаква се всеки втори българин да се включи в всеобщото извършване на покупки на понижени артикули, което е през днешния ден и ще продължи през почивните дни. Данните са от разбор на Евростат.

От полицията предизвестяват хората да бъдат деликатни, когато през днешния ден пазарят в търговски центрове или огромни магазини, тъй като се чака активизиране на причинителите на джебчийски обири. В по-късните часове на денят патрули на "Пътна полиция " ще контролират придвижването пред огромните търговски центрове, с цел да се избегнат опашки и тапи. Експертите предлагат да не се носят скъпи мобилни телефони, пари и документи във външните джобове или на елементарно налични места и никога движимостите да не се оставят без контрол и директен образен контакт.

От "Пътна полиция " молят към жителите на огромните градове, в случай че имат опция да употребяват друг от автомобил превоз, защото се чакат съществени тапи към комерсиалните центрове.

От Главна дирекция "Борба с проведената престъпност " преди дни предизвестиха хората да бъдат извънредно деликатни при извършване на покупки в Интернет поради заплахата парите им да бъдат източени от измамници посредством подправени уеб сайтове за продажби с понижения.

Според ръководителя на Комисията за отбрана на потребителите Димитър Маргаритов, можем да се доверим на пониженията, само че не безусловно.

,,Защото в последна сметка най-важна е цената. Понякога процентът е единствено нещо, което би могло или да ни улесни, само че пък от време на време и да ни заблуди ", уточни той пред БНР.

А хората, става известно, в действителност не имат вяра безусловно на големите проценти понижения.

,,Знам, че лъжат, тъй като съм виждала цените по-евтини преди, в сравнение с в този ден “, сподели запитана гражданка.

,,Ако една стока е понижена със 70 %, търговецът също може да има полза. Това усилва оборота, печели се от размера “, разяснява различен от интервюираните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР