Очаква се той да дебютира за Интер Маями след около

...
Очаква се той да дебютира за Интер Маями след около
Коментари Харесай

Меси: В началото всичко беше страхотно в ПСЖ, но после някои хора промениха отношението си към мен

Очаква се той да дебютира за Интер Маями след към месец.

Доскорошният ас на Пари Сен Жермен Лионел Меси показа цялостните си усещания от двугодишния престой в клуба. Аржентинецът дойде като свободен сътрудник от Барселона, само че по този начин и не съумя да се трансформира в огромната звезда. Срещу него се обърнаха част от почитателите, поради което в последна сметка нападателят избра да си тръгне и да премине в Интер Маями, предава Спортал.

“Дойдох в Париж, тъй като клубът ми харесваше - стартира Меси, представен от beIN Sports. - Там имах другари и като цяло мнозина хора, които към този момент познавах. Изглеждаше ми, че ще е по-лесно с акомодацията спрямо някой различен клуб.

В началото беше ужасно, като непрекъснато бях окуражаван. После обаче някои хора започнаха да се държат друго с мен. Повечето се отнасяха добре - като първоначално, само че други - към този момент не. Стигна се и до раздор с огромна част от последователите на тима. Разбира се, че не съм желал това. Но същото се случи още с Неймар и Мбапе - наподобява там по този начин вършат.

Това беше първият ми клуб извън Барселона след толкоз доста години и прекарването беше друго. Адаптацията ми се оказа сложна, тъй като дойдох късно, не бях провел подготовка с тима, отборът играеше по различен начин…. Но пък аз оставам единствено с позитивни страсти и ще вардя спомените от положителните хора ”, завърши Меси.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР