Очаква се титулярният централен защитник на Лацио Стефан де Фрай

...
Очаква се титулярният централен защитник на Лацио Стефан де Фрай
Коментари Харесай

Стефан де Фрай отказва нов договор с Лацио?

Очаква се титулярният централен бранител на Лацио Стефан де Фрай да отхвърли предлагането на клуба за преподписване. Така холандският национал би имал опцията да си тръгне като свободен сътрудник в края на акцията.

Бъдещето на 25-годишния футболист е обект на непрекъснати спекулации напоследък. Говори се, че Интер несъмнено се интересува от опцията да го притегли в редиците си.

Основен бранител държи Лацио в шах

Според осведомени предлагането на Лацио включва освобождаваща уговорка от порядъка на 25-30 милиона евро, което не е изключително висока сума поради трансферните стандарти напоследък. Въпреки това сътрудниците на Де Фрай и самият той намират сумата за прекомерно висока, като желаят тя да бъде сред 15 и 20 милиона евро.

В тази обстановка „ лациалите” нямат доста правилни ходове, като най-вероятно ще оставят футболиста да напусне самичък в края на сезона, а след това ще хвърлят цялата виновност върху него.

От януари Де Фрай ще е в позицията свободно да договаря с други клубове, както и да подписва и подписва прелиминарен договор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР