Очаква се ограничение на движението днес в района на кръстовище

...
Очаква се ограничение на движението днес в района на кръстовище
Коментари Харесай

Протестиращи от Цалапица блокират движението на пътя Пловдив - Пазарджик

Очаква се ограничаване на придвижването през днешния ден в региона на кръстовище Орта хан на основен път I-8 Пловдив – Пазарджик поради декларирани протестни дейности от 18 ч. до 20 ч, оповестиха от полицията.

Протестът е по отношение на шествието на жителите на село Цалапица поради убийството на Митко.

От страна на полицията са взети ограничения преминаващите МПС да бъдат спирани на избрани шпации, без да се пренасочват през обходни направления.

От полицията молят водачите да се преценяват с по този начин основаната краткотрайна организация на придвижването и да извършват напътствията на полицейските чиновници, за отбягване на възможни катастрофи и в допълнение усложнение на трафика.

Повече от месец посочения за причинител на закононарушението Рангел Бизюрев не може да бъде открит и това е неприемливо, съобщи по-рано майката на убития Димитър - Атанаска Бакалова, която участва и на протестния протест пред постройката на прокуратурата.

Протестиращите упорстват да бъдат привлечени като съучастници близнаците Валентин и Борислав Динкови. Те са в пловдивския арест с обвинявания за укривателство, като съгласно събраните досега доказателства са помогнали за заравянето на натрупа и за укриването на Рангел.

Другото искане на протестиращите е служителите на реда, отговорни за позволените при започване на следствието пропуски, да бъдат уволнени и осъдени.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР