Очаква се обвиненият за престъплението да бъде екстрадиран до 10

...
Очаква се обвиненият за престъплението да бъде екстрадиран до 10
Коментари Харесай

Майката на убития Димитър от Цалапица смята, че има още замесени в зверството

Очаква се упрекнатият за закононарушението да бъде екстрадиран до 10 дни
До 10 дни българските управляващи чакат у нас да бъде главният обвинен за убийството в Цалапица, заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

Вчера стана ясно, че съдът в Дания е одобрил молбата за неговото наложително довеждане в България. Той обаче е обжалвал. Сега се чака да мине и през втората инстанция.

„ Решението в Дания е доста чакано от нас ", съобщи в предаването „ Здравей, България " по NOVA  – Атанаска Бакалова. Тя е оптимист, че екстрадицията в действителност може да се случи до 10 дни.

Бакалова е безапелационна, че връщането на Бизюрев и неговите показания ще преобърнат делото и ще трансформират обвиняванията против близнаците, които са обвинени за присъединяване в убийството.

„ Смятаме, че има още забъркани в това безчовечие. Ще се появят и други участници в убийството на Митко, които мълчат на този стадий. Бизюрев може единствен да каже обективната истина. – да разберем какво се е случило във въпросната вечер и за какво Митко беше погубен ", заяви  майката.

Атанаска Бакалова сподели още, че постоянно вижда колата на отстранения началник на " Криминална полиция " в Стамболийски Дамян Капов пред Районното и пита какво прави тя там и за какво той явно е върнат на работа. За връщането му на работа потвърдиха за NOVA и от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Оттам прецизираха, че той е бил отхвърлен от работа краткотрайно, единствено за два месеца. Процедурата по дисциплинарното произвеждане против Капов обаче към момента не е завършила.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР