Очаква се, че новият Sony Xperia XA3 Ultra официално де

...
Очаква се, че новият Sony Xperia XA3 Ultra официално де
Коментари Харесай

Sony Xperia XA3 Ultra ще бъде представен на CES 2019

Очаква се, че новият Sony Xperia XA3 Ultra публично де бъде показан на CES 2019. До събитието останаха по-малко от две седмици и към този момент се появи първата информация за този смарт телефон на Sony  от междинен клас.

Уеб ресурсът DroidShout заяви, че Sony Xperia XA3 Ultra на европейския пазар ще коства 510 евро и $519 в Съединени американски щати . Цената е много по-висока от предходния модел на този мобилен телефон. Причината за това вероятно са усъвършенстваните механически характерности на устройството.

За разлика от употребяваната в предходния модел SoC Snapdragon 630, новият Sony Xperia XA3 Ultra се чака да дебютира със Snapdragon 550 или даже Snapdragon 670. И двете системи-върху-чипа са доста по-мощни от SD630, като по едно и също време с това са и по-енергийно ефикасни. Телефонът ще има 6 GB оперативна памет и ще работи под ръководството на операционната система Android 9 Pie.

Очаква се екранът да е 6,5-инчов, продълговат, със съответствие на страните 18,5:9 и без разрез. Рамата ще бъде от лека алуминиева сплав, а дизайнът ще е нов. Новият смарт телефон ще се продава с черен, сребрист и златист цвят на корпуса. Продажбите на устройството се чака да започват през месец февруари 2019 година, по едно и също време с излизането на Xperia XA3 и Xperia L3 на европейския пазар.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР