Очаква се 16 футболни отбори от деца родени през 2008-ма

...
Очаква се 16 футболни отбори от деца родени през 2008-ма
Коментари Харесай

Отбори от 4-ри страни идват на детски супер турнир в Панагюрище

Очаква се 16 футболни тимове от деца родени през 2008-ма година да вземат присъединяване в Международния детски футболен шампионат за купата на „ Тракийски хотелиери “. Проявата е в Панагюрище на 20 и 21-ви май.

Организатор е „ Тракийски хотелиери “ с поддръжката на община Панагюрище и БФС. Мачовете ще се играят в продължение на 2 дни на терени с естествено покритие.

Жребият за групите ще се тегли на 19-ти май, в 17.00 часа в Парк хотел Асарел.Отборите от чужбина, които ще вземат участие за купата на „ Тракийски хотелиери “ са Вардар Скопие, и Академия Пандев от Македония, Шутърс Солун и румънският Университатя Крайова. Те ще си съперничат с родните Левски,Национал и Локомотив от София, Локомотив Пловдив, Миньор Перник,Черноморец Бургас, Лион Пловдив, Левски Раковски и локалният Оборище Панагюрище.

Все още не е завършила окончателната селекция на тимовете, като футболни клубове от цялата страна, които имат тимове могат да изпращат поръчки за присъединяване до края на седмицата на [email protected].
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР