Обявили сме нова поръчка за сайт за председателството на ЕС,

...
Обявили сме нова поръчка за сайт за председателството на ЕС,
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Обявили сме нова поръчка за сайт за председателството на ЕС

Обявили сме нова поръчка за уебсайт за председателството на Европейски Съюз, има задоволително време той да бъде изработен. Това съобщи министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 година Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила пред БНР.


„ Вече беше извършена социална поръчка за избор на реализатор, който да направи уеб страницата. Той е характерен и включва освен изработването му, само че и спомагателни съставни елементи, които усложняват тази процедура – да вземем за пример лъчение на онлайн стрийминг за живо предаване на съвещания. Оказа се, че нито една от трите компании, участващи в поръчката, няма нужния опит и не е правила най-малко два такива аналогични уеб страницата. Това е повода да прекратим процедурата, само че тя към този момент е оповестена отначало ", обясни министър Павлова.

"Бяха направени промени, тъй че се надявам да се появят повече претенденти, които да могат да отговорят на условията. В момента няма драма, тъй като уеб сайтът би трябвало да стартира да действа на 1 декември, а до тогава има изцяло задоволително време, с цел да изберем реализатор и той да създаде и внедри подобен уебсайт “, сподели още тя.

На въпрос на водещия дали за сумата от 70 хиляди лв., за каквато е оповестена публичната поръчка, може да се направи уебсайт с всички спомагателни нужни съставни елементи Павлова изясни, че предварителното пазарно изследване е посочило, че това е една реалистична сума за изработката на подобен уебсайт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР