Обявиха победителите във водещите награди за най-добър работодател на България

...
Обявиха победителите във водещите награди за най-добър работодател на България
Коментари Харесай

Ето най-добрите работодатели на България

Обявиха спечелилите във водещите награди за най-хубав шеф на България – Career Show Awards 2023. Тази година за отличие в влиятелния конкурс се съревноваваха над 100 компании и бяха подадени рекордните 403 кандидатури.

Най-добър шеф за 2023 година е Bosch Engineering Center Sofia. Второ и трето място заемат Филип Морис България и Пощенска банка.

Vivacom e огромният победител в категория “Любим шеф ” – специфична категория на премиите, в която спечелилите бяха избрани от обществен избор. Сребърното отличие в тази категория е за Лидл България, а бронзът сграбчи Coca-Cola HBC Bulgaria.

Career Show Awards е водещ конкурс за най-хубав шеф, в който годишно българският бизнес показва своите планове за развиване на работодателската марка и грижа за чиновниците. Компаниите аплайват за отличие в разнообразни категории със своите тактики за привличане, образование, ръководство и развиване на гении.

Сред най-популярните категории в Career Show Awards са “Стратегия за образование и развиване ”, “Стратегия за онбординг ”, “CSR тактика ”, “Стратегия за ангажиране на чиновници ”. Career Show Awards отличава и сполучливите персонални образци в личностни и екипни категории, измежду които “Изпълнителен шеф ”, “Управленски екип ”, “HR Manager ”, “Employer Branding екип ” и други

Призьорите в Career Show Awards 2023 бяха избрани от влиятелното жури на премиите, формирано от потвърдени специалисти от разнообразни сфери на бизнеса и публичния живот. Членове на журито на Career Show Awards 2023 са инж. Васил Велев (Председател на УС на АИКБ), Весела Тодорова-Мозеттиг (Директор на Френско-българска комерсиална и индустриална камара), Н. прочие Тодор Стоянов (посланик на България в Италия), доцент доктор Маню Моравенов (Изпълнителен шеф на Българска фондова борса) и други

“Career Show Awards e витрина на сполучливи практики и впечатляващи решения в грижата за чиновниците. Горди сме с българските работодатели и триумфите им в посока даване на благоприятни условия за реализация и развиване, повишение на работната просвета у нас. Ежегодно следим инвестиция в младите гении и обществено виновни практики. Поздравяваме спечелилите в тазгодишното издание на премиите и всички участващи компании и им благодарим, че влагат в развиването на човешкия запас у нас. ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Всички спечелили в Career Show Awards са оповестени на уебстраницата на премиите careershow.bg/awards.

Големите спечелили ще получат своите призове на специфична гала по награждаване на 5 октомври в зала Арена Армеец по време на водещото кариерно ревю – Career Show 2023. Посетителите на събитието ще могат да се срещнат персонално с най-хубавите работодатели у нас и да открият нови кариерни благоприятни условия за себе си.

Участието в събитието е изцяло гратис след наложителна регистрация на careershow.bg
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР