Обявената вчера акция на прокуратурата е тяхна и се провежда

...
Обявената вчера акция на прокуратурата е тяхна и се провежда
Коментари Харесай

Демерджиев разкри дали от МВР влияят на изборните резултати и дръпната ли им е спирачката

Обявената през вчерашния ден акция на прокуратурата е тяхна и се организира взаимно с ДАНС. Радвам се, че не вземам участие в този филм. Ако съм застрашен няма да дойда и да ви изяснявам какъв брой съм застрашен, а ще работя с тези данни. Имам механизми, с цел да го направя, а основният прокурор има още повече. Филмът е мелодрама. Това съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година в ефира на Нова телевизия. 

Що се отнася до това дали има обичай чиновник на Хидрострой, той съобщи, че има обособени производства и те са в прокуратурата. Трябва да се обединят, само че това би трябвало да бъде свършено от магистратите, а от Министерство на вътрешните работи са длъжни да ревизират всеки сигнал, изключително за малтретиране, безапелационен е още той. 

Ние не влияем на политическите резултати. Разследваме целия спектър и реаригаме на всички сигнали. Никой не ни е дръпнал спирачката. Аз съм изкушен да ви дам повече информация, само че нещата в момента в развиване и ще стане ясно доста скоро защо става дума. Изчакайте напълно малко, с тези думи той загатна, че ще следват огромни разкрития около изборите и възможното им манипулиране. 

" Да ви кажа, че няма да има нито един манипулиран глас - няма по какъв начин да се случи. Но ние вършим доста повече неща от предишния път, макар че сме надалеч от оптималните резултати ", сподели още той. 

Поставил съм една друга задача в Министерство на вътрешните работи и тя е, че в случай че се появи Магнитски 3 - то да има производства. Не би трябвало да чакаме Магнитски 3 или 4, а да си вършим работата, както се споделя би трябвало да сме си написали домашните, тъй като в случай че сме си свършили работата, то никой няма да ги показва извън, безапелационен е още вицепремиерът и началник на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР