Обявена е въздушна тревога във всички региони на Украйна, с

...
Обявена е въздушна тревога във всички региони на Украйна, с
Коментари Харесай

Въздушна тревога в цяла Украйна, ракети летят над Николаевска област

Обявена е въздушна паника във всички райони на Украйна , като се изключи най-западните. Както управляващите на разнообразни райони, по този начин и военните осведомят за опасността от ракетен удар, оповестява Руската работа на Би Би Си.

Украински енергетици оповестиха, че заради опасността спират  електричеството в Киевска и Днепропетровска области. Преди това беше обявено за спешни прекъсвания в областите Харковска, Николаевска и Одеска.

Ракети са прелетели на територията на Украйна, оповестява УНИАН с позоваване на началника на Николаевската регионална военна администрация Виталий Ким. Най-малко две ракети, съгласно него, летят на северозапад през региона . В Николаевска област се чуват детонации, допуска се, че работи противовъздушната защита, оповестява ТСН, базирайки се на уеб сайтове за наблюдаване.

Губернаторът на Виницка област Сергей Борзов разгласи изстрелването на крилати ракети. Кметът на Кривой Рог Олександър Вилкул заяви за две въздушни цели, регистрирани покрай града. Прелитането на ракети над въздушното пространство на Украйна потвърдиха и в Хмелницката регионална военна администрация.

През нощта. Военновъздушните сили на въоръжените сили на Украйна оповестиха за 24 свалени дрона от вида " Шахед ".

Очаквайте детайлности.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР