Обявена е една вакантна позиция, вижте какви са изискванията Главна

...
Обявена е една вакантна позиция, вижте какви са изискванията Главна
Коментари Харесай

Търсят психолог за затворническото общежитие в Дебелт, заплатата е ...

Обявена е една вакантна позиция, вижте какви са условията

Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ към министерството на провосъдието е оповестила конкурс за назначение на държавна работа в пандиза в Бургас. Търси се контрольор VІІ-ІV степен - психолог за затворническите общежития в Дебелт.

Обявена е една вакантна позиция, за която не се изисква наложителна първична професионална подготовка, сподели информация на Флагман.бг в масивите на министерството.

Заплатата не е посочена, само че критериите са много строги. Кандидатите за присъединяване в състезанието би трябвало да са дееспособни физически лица, да имат българско поданство, да не са осъждани, да имат висше обучение в региона на обществените науки или логика на психиката.

Мераклиите да работят в сградат на лишените от независимост би трябвало да дават отговор на минималните условия за психическа склонност и да са с отлични медицински индикатори. Свободната вакантна позиция е оповестена на 5 януари т.г. и имате единствено 20 дни период, с цел да подадете докумените си.

Конкурсната процедура ще се организира на няколко стадия: Изследване на интелектуалните качества и езикова просвета на искащите позицията, психическо проучване и заключително изявление.

Затворът в Дебелт е изграден по европейски стандарт и спазва всички интернационалните условия. Той е най-луксозният пандиз в страната. Има спортни стадиони, добре оборудвани стаи, съвременни санитарни пространства за всяка килия. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР