обясни лудите купони, употребата на канабис и алкохол, както и

...
обясни лудите купони, употребата на канабис и алкохол, както и
Коментари Харесай

Принц Хари: Заради травмите в детството се хвърлих в луди купони, канабис и алкохол

обясни лудите купони, използването на канабис и алкохол, както и играта гол на билярд в Лас Вегас през младините си с “травма от детството ”. Той разкритикува татко си принц Чарлз, до момента в който говореше в подкаста Armchair Expert за психологичното здраве в Съединени американски щати, заяви вестник “Дейли мейл ”, представен от.
Според Хари принцът на Уелс е страдал поради възпитанието на кралицата и принц Филип, а по-късно “се отнасяше с мен по този начин, както са се отнасяли с него ”. “Това е доста генетична болежка и страдалчество, които се предават през поколенията, тъй че ние като родители би трябвало да създадем, каквото можем, и да кажем: Знаеш ли какво, това ми се случи, само че ще се погрижа да не се случи на теб. И ето ме тук, реалокирах цялото си семейство в Съединени американски щати, това не беше проектът, само че от време на време би трябвало да вземаш решения и да поставяш фамилията и психологичното си здраве преди всичко ”, сподели херцогът на Съсекс.
 Меган Маркъл издава детска брошура, въодушевена от принц Хари Меган Маркъл издава детска брошура, въодушевена от принц Хари
Меган Маркъл ще издаде детска книга, озаглавена " Пейката ", въодушевена от връзката на брачна половинка си принц Хари със сина им Арчи, заяви декор...
“Не мисля, че би трябвало да сочим с пръст или да упрекваме някого, само че сигурно, когато става въпрос за родителство, в случай че съм изпитвал някаква форма на болежка или страдалчество заради болката или страданието, които може би са претърпели татко ми или родителите ми, ще се погрижа да прекъсна този цикъл, с цел да не предам болката на моите деца ”, съобщи принцът, който чака второ дете от брачната половинка си Меган.
Принц Хари съпостави живота си в кралското семейство с кино лентата “Шоуто на Труман ” и “обитаването на зоопарк ” в шокиращото си ново изявление, съобщи Асошиейтед прес. “Шоуто на Труман ” Джим Кери споделя за живота на Труман Бърбанк, чийто живот се излъчва по малкия екран посредством скрити камери, до момента в който той се сблъсква с хора, които са наети артисти. Херцогът на Съсекс призна, че щом навършил 20 години, желал да напусне кралското семейство поради “това, което предизвикаха на майка ми ”. След развода си с Чарлз лейди Ди почина през 1997 година на 36-годишна възраст в автомобилна злополука, до момента в който беше преследвана от папараци в Париж. Принц Хари не крие страховете си, че брачната половинка му Меган и синът им Арчи ще се сблъскат с голямото внимание, обект на което е била приживе майка му принцеса Даяна.
“Не желая тази работа, не желая да съм тук, не желая да върша това. Вижте какво се случи с майка ми ”, споделя 36-годишният Хари. В предходно свое изявление принцът разкри, че кралското семейство го е отрязало финансово при започване на 2020 година, откакто е оповестил проектите със брачната половинка му да се откажат от функциите си в монархията. Оттеглянето на Хари и Меган от кралските им отговорности стартира предходната година поради това, което описаха като нападения на английските медии и расистко отношение към херцогинята.
Принц Хари споделя още, че се усеща по-свободен, откакто той и фамилията му са се преместили в Калифорния. “Живеейки тук в този момент, мога да подвигна глава и в действителност да се усещам друг ”, споделя Хари и добавя, че може да води сина си Арчи на разходки с колела. “Човек може да се разхожда, чувствайки се малко по-свободен ”, споделя Хари. Херцогът на Съсекс разказа по какъв начин е почнал терапия, откакто Меган видяла, че той е доста ядосан. Той разкри също, че когато почнал да излиза с Меган, се срещали в супермаркет, с цел да избегнат папараците. Междувременно музеят на мадам Тюсо реалокира восъчните фигури на принц Хари и жена му от кралския ъгъл и ги сложи в зоната с холивудските звезди.
 Принцове Уилям и Хари още са скарани, само че има нещо, което ги свързва мощно Принцове Уилям и Хари още са скарани, само че има нещо, което ги свързва мощно
Нито събирането на погребението на херцога на Единбург, нито положителните планове на принц Чарлз са довели до помиряване сред Хари и Уилям...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР