Обясненията, които екс полицайката Симона Радева даде пред съда по

...
Обясненията, които екс полицайката Симона Радева даде пред съда по
Коментари Харесай

Полицайката Симона лъже нагло, но доказателствата по делото Семерджиев сочат друго

Обясненията, които екс полицайката Симона Радева даде пред съда по делото " Семедржиев ", са погрешни и има доста данни в тази посока - в това число фрагменти и свидетелски показания.

Това съобщи пред Българска национална телевизия юрист Пламен Димитров, който съставлява фамилията на една от жертвите при злополуката на бул. " Черни връх " - Хариет.

" Симона Радева отхвърля, че е държала стълбата или че е влизала в жилището му. Всички пояснения, които Радева даде, са просто наивни и няма кой да ѝ повярва и аз в действителност скърбя това момиче, че по този метод завърши кариерата ѝ. Нищо правилно няма в това, което тя сподели и това се удостоверява от свидетелски показания и огледи ", съобщи адв. Димитров.

Юристът съобщи, че фамилията на Хариет, която почина при злополуката, търси правдивост.

" Майката на Хариет се надява на обективна присъда. Нито присъдата, нито компенсацията, което сме поискали, ще ѝ върне Хариет. Тя остана доста смутена в залата, тъй като аз, като родител на две деца, ѝ спестих доста неща към местопроизшествието, които прокурорът в зала не спести ", сподели адв. Димитров.

А ето какво преди 2 дни съобщи под клетва в съда Симона Радева:

" Силно казано е, че познавам Георги Семерджиев. Знам го, тъй като съм го серпантина за полицейска инспекция. В деня на случая бях на автомивката на Семерджиев, в късния следобяд. Пих кафе там с едно момиче. Не знам по какъв начин се споделя. Беше по здрач към този момент и отидох да заплатя дограма за унаследен апартамент, отидох да взема майстора. Пристигайки на адреса към 23.00 ч, открих, че ключовете за жилището ми ги няма. Чух се с мияча от автомивката. И потеглих натам за ключовете. По пътя видях, че има злополука, позвъних на моя другар от 4-о районно управление (на МВР). Спрях на местопроизшествието ", описа Радева пред съда.

Попитана дали е подхванала нещо, като видяла случая, Радева съобщи – " Не, съответно ”.

След това траяла към автомивката. След това Георги Семерджиев й се обадил и като схванал, че е до автомивката, я помоли да му донесе стълба.

" Отидох пред кооперацията му. Попитах го има ли му нещо, тъй като изглеждаше необичайно. Каза ми да не го подпитвам. Извадих стълбата от колата и му я дадох ”, изясни някогашната полицайка.. С нея били и чиновници на автомивката на Семерджиев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР