Обвиняемият за убийството на психолога Иван Владимиров-Нав бивш полицай е

...
Обвиняемият за убийството на психолога Иван Владимиров-Нав бивш полицай е
Коментари Харесай

Иван Владимиров в интервю преди 2 месеца: Не знам дали няма да съм следващият застрелян

Обвиняемият за убийството на психолога Иван Владимиров-Нав някогашен служител на реда е отказал да дава пояснения, заяви Българска национална телевизия. По-рано през днешния ден от прокуратурата оповестиха, че причинителят е арестуван за 72 часа и упрекнат в преднамерено ликвидиране. От детайлностите досега е ясно, че Владимиров е погубен с един изстрел в лицето от Румен Тончев.
Още по темата
Между двамата съседи е имало конфликтни взаимоотношения и разногласия от битов темперамент. В развой на изясняване е точната причина, заради която е осъществено закононарушението, съобщи представителят на СГП Десислава Петрова.

Все още невярващи, съседите на Иван Владимиров минават през входа, в който е станало закононарушението. Малко откакто психологът влиза във входа нощес и потегля по стълбите към жилището си, 52-годишният служител на реда го прострелва. След това се пробва да скрие тялото в мазето.

Още при започване на предишния ноември Иван Владимиров описа в ефира на  за този човек. " Той ми залива вратата с масло, хвърля ми яйца по прозореца, тъй като аз съм му шумял и съм му пречил да спи. Ходих в полицията и споделят, че нищо не може да се направи, а това е някогашен служител на реда и той несъмнено има револвер. Не знам дали няма да съм идващият убит, тъй като съм си преместил стола внезапно. Той беше набил един възрастен човек на общо заседание и му споделям давай да го съдим и той вика " Не, той ще ме простреля ". Хората живеят в боязън ", споделя в " Преди обед " през ноември.

" Цялата тази настройка е обвързван с един идеализъм, че светът е добър. В съответната обстановка, отивайки за следващ път да позволява с положително малък спор, той си заплати за това ", съобщи майкаатна Владимиров пред bTV.

Според съседите тормозът от страна на някогашния служител на реда е бил систематичен. " Той още си има револвер, бръмчи си с револвера из целия квартал, не го интересува никой, идват служителите на реда, поставя ключа и те стоят като осъдени. Защо толкоз години не му взеха тоя револвер? Защо не му взеха това позволение? Толкова тъжби има. Защо? ", описа Димитър Цветков.

От Министерство на вътрешните работи и прокуратурата обаче сигнали е имало, само че от страна на обвинявания. " Има 12 подадени сигнала като главната част на тези сигнали са от причинителя по връзки на дейности на майката на потърпевшото лице, като сигналите не са за принуждение, а са за такива съседски взаимоотношения звук, цапане там на общите елементи ", сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

От Министерство на вътрешните работи нямат информация за какво до тях не са стигнали сигналите, за които Владимиров споделя приживе.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР