Обвиняемият за нападението на 18-годишната Дебора Георги Георгиев остава в

...
Обвиняемият за нападението на 18-годишната Дебора Георги Георгиев остава в
Коментари Харесай

Случаят с Дебора: И Окръжният съд в Стара Загора остави в ареста Георги Георгиев

Обвиняемият за нападението на 18-годишната Дебора Георги Георгиев остава в ареста, реши на днешното си съвещание Окръжният съд в Стара Загора.

" Въззивен състав на Окръжния съд удостовери определението на Районен съд – Стара Загора, с което са оставени без почитание настояването на 26-годишният Георги за изменение на взетата му мярка за неотклонение „ задържане под стража ” в по-лека и настояването на Районна прокуратура – Стара Загора за установяване на период, в който е неприемливо да бъде направено ново искане за изменение на мярката ", прибавят от съда.

Той е притеглен като обвинен за три закононарушения - лека телесна щета, насила в изискванията на домашно принуждение и безчинство

В правосъдно съвещание представителят на Окръжна прокуратура – Стара Загора изиска да бъде доказано определението на първоинстанционния съд в частта по отношение на мярката за неотклонение и съобщи, че поддържа митинга на Районна прокуратура – Стара Загора.

Защитниците на обвинения пледираха мярката му за неотклонение да бъде променена в по-лека такава. В последната си дума Георги също изиска по-лека мярка.

Делото за жестокото посягане над Дебора Михайлова влиза в съда

Съдебният състав, откакто се срещна с материалите по делото и изслуша страните, постанови определение, с което напълно удостовери определението на Районен съд – Стара Загора.

Определението на Окръжен съд – Стара Загора е дефинитивно.

Адвокатът на Георги Георгиев е подал искане досъдебното произвеждане да се води в различен правосъден регион

От съда прецизират, че според чл.16 от Наказателно-процесуален кодекс обвиненият се счита за неивнен до определяне на противното с влезнала в действие присъда.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР