Обвиняемият Георги Георгиев остава в ареста за жестокото нападение над

...
Обвиняемият Георги Георгиев остава в ареста за жестокото нападение над
Коментари Харесай

Стара Загора трепери! Адвокатите на кланата Дебора в потрес, казаха как касапинът се измъква

Обвиняемият Георги Георгиев остава в ареста за жестокото нахлуване над Дебора Михайлова, реши съдът в Стара Загора.
След 8 часа съвещание през вчерашния ден, прекъсвано от прекъсване на тока в правосъдната палата в Стара Загора, съдът не почете настояването отбраната на Георгиев, която изненадващо разгласи, че той въобще не е участвал на мястото на престъплението, като се базира на ДНК експертиза.
„ Дали има или няма ДНК, дали отпечатъкът е на Георгиев, или не, са елементи, които би трябвало да бъдат обсъждани в общия подтекст на събраните доказателства ”, съобщи пред Нова телевизия Димитър Киров, юрист на потърпевшата Дебора.
„ Това, че не е открито ДНК, не води до оневиняването му, безапелационен е той. По думите му е имало голям брой пропуски в следствието: „ Множество доказателства не са събрани в точния момент, само че това не значи, че няма такива, които изрично да сочат, че той е отговорен ”.
„ Това обаче е дало опция на обвинения да прикрие своите следи и надлежно на отбраната му да се опита въз основата на тези елементи да го оневини ”, посочи Киров.
„ За страдание е реалност, че първоначално проверяващите не са си свършили добре работата. Руши се един от главните стълбове на демокрацията, а точно правосъдната власт “, безапелационна е отбраната на потърпевшата.
Киров добави: „ Съберете обособените детайли, обособените обстоятелства, ще видите по какъв начин се оформя една цялостна картина, в която ясно се вижда кой е причинителят на действието “.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР