Обвиняем за побои и за други престъпления, извършени в гр.

...
Обвиняем за побои и за други престъпления, извършени в гр.
Коментари Харесай

Оставиха в ареста обвиняемия за побои в Русе

Обвиняем за побои и за други закононарушения, осъществени в гр. Русе, остава с мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Това дефинира Великотърновският апелативен съд, откакто остави без почитание настояването на отбраната за изменението ѝ в по-лека. Искането на Великотърновската апелативна прокуратура бе  да бъде доказана най-тежката мярка за неотклонение.

17-годишният Д.М. е притеглен в качеството на обвинен по досъдебно произвеждане на Окръжна прокуратура-Русе за причиняване на леки телесни повреди на И.Б. и на Д.М., осъществени по хулигански подбуди, на обир и изнудване на Я.П., съпроводени със междинна телесна щета, насила на И.Б. и хулиганство  – закононарушения по член 131, член 199, член 214, член 143 и член 325 от Наказателен кодекс.

Случаят стана прочут след изявления в медиите на запис, съдържащ подиуми на принуждение и унизително отношение към юноша в гр. Русе.

Апелативен съд-Велико Търново намира, че са налице предпоставките за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения и по тази причина удостовери избраната от Окръжен съд-Русе  мярка, като вярна и законосъобразна.

Определението на АС-Велико Търново не предстои на обжалване. Действията по следствието не престават под управлението на Окръжна прокуратура-Русе.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР