Обвиняем проговори пред Софийския градски съдАма било неволно - тя

...
Обвиняем проговори пред Софийския градски съдАма било неволно - тя
Коментари Харесай

Мъжът на Евгения призна, че я е убил 

Обвиняем проговори пред Софийския градски съд
Ама било несъзнателно - тя си била блъснала главата 

Мотивът е ревност 

Орлин Владимиров, обвиняем за убийството на брачната половинка си Евгения, призна, че е направил жестокото закононарушение. Досега той мълча, само че съвсем в края на делото взе думата и описа своята версия пред Софийския градски съд през днешния ден. Естествено - опита и да изкара, че действието му не е било съзнателно, а битов случай.

Орлин ревнувал Евгения, следил я къде върви и с кого се среща. Във съдбовния ден 13 октомври є изискал пояснения и посред им избухнал скандал, който стигнал да битка.

“Пуснах я, тя се обърна към масата, взе чаша да ме удари. Хванах нейната дясна ръка с моята лява. С дясната ръка я хванах за врата. Загубихме равновесие, паднахме и двамата, тя се удари в ръба на шкафа и тогава осъзнах какво става. Видях, че е безжизнена. Имаше кръв по ръба на шкафа и разбрах, че съм я умъртвил. Започнах да си представям по какъв начин детето ще се върне от учебно заведение и ще види майка си. Започнах да шетам с един моп. Чистих и с тениската си... Не желаех синът ни да разбере за случилото се ”, описа Орлин пред съда.

Освен него обвиняем по делото е и татко му Пламен - пенсиониран сътрудник от ДАНС, който му оказал помощ да сложат тялото на жертвата в куфар, който изхвърлили в Пернишко. Очаква се делото да продължи на 20 октомври с обвинителна тирада и пледоарии на юристите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР