Обвиниха 42-годишен мъж, който измамил хора, че ще ги излекува

...
Обвиниха 42-годишен мъж, който измамил хора, че ще ги излекува
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на фалшив лечител в София

Обвиниха 42-годишен мъж, който измамил хора, че ще ги излекува от болесттите им, ще им чете молебствия и ще прави ритуали, с които ще прогони демони и духове и им предизвикал имотна вреда. Съобщението идва от Софийската районна прокуратура.

Обвиняемият Х.С. е правил ритуалите в кв. " Студентски град ". Той заречен на И. Е., че ще отстрани проклинание от него, вземайки неговите златни украшения – 9 ланеца, 4 гривни, 4 висулки и 3 монети и сумата от 4040 лева, с цел да им бъдат четени молебствия. През април 2022 година, пък заблудил Ц.И., че ще предскаже бъдещето му и ще пречисти дома му, вземайки златните му украшения – 3 ланеца, гривна, 4 дамски пръстена и 1 мъжки пръстен, с цел да им бъдат четени молебствия и сумата от 999 лева, с което му предизвикал имотна щета.

В интервала средата на ноември 2022 година - декември 2022 година обвиненият въвел в подвеждане С.К., че ще отстрани черна магия и ще откри заровено злато от дядо му, като потърпевшия му дал сумата от 2555лв. На 18.11.2022 година, за да набави, за себе си, имотна полза, обвиненият заблуждил у Д.Т., че ще я излекува от болесттите ѝ и взел златните й украшения – 2 гривни, 1 чифт обеци, 4 пръстена и верижка, с цел да им бъдат четени молебствия в параклис, в гр. Велико Търново.

През месец февруари 2023 година в гр. София, Х.С. заблудил А.Й., че ще „ излекува детето ѝ и че в случай че му даде пари, то няма да почине ", като тя му дала сумата от 3508 лева, с което ѝ предизвикал имотна вреда за 3508 лева
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР