Обвиненият за шесторното убийство в Нови Искър 56-годишен мъж се

...
Обвиненият за шесторното убийство в Нови Искър 56-годишен мъж се
Коментари Харесай

ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ИЗВЕРГА РОСЕН АНГЕЛОВ! Самоубил се е в слепоочието с пистолет Берета! Вижте подробности!

Обвиненият за шесторното ликвидиране в Нови Искър 56-годишен мъж се е самоубил в слепоочието, разкри още основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов по време на изключителния брифинг

Какво е оръжието?

"Не мога да допускам за оръжието, само че на пръв взор мога да кажа, че става дума за револвер "Берета " - а какъв диаметър е, да оставим експертизата ", добави основният секретар.

Местопрестъплението

Около 14 ч. при пречистване на изоставена къща бе открито тялото на мъж, който по възраст и изложение дава отговор на търсеното лице. Държи в ръката револвер, вижда се, че има огнестрелна рана в региона на слепоочието ", описа Младен Маринов.

Местопрестъплението е непокътнато за обстойния оглед, който стартира в този момент. Според Младенов постройката е "силно казано вила, това е остаряла сграда, изоставена, с разрушени прозорци, разрушени порти ".

Какво е работил Ангелов?

За Росен Ангелов той сподели, че е работил като общ служащ в строителството, "работил е в автосервиз, най-вече се е занимавал с железария, само че нищо трайно, без да се обезпечава, нелегално се е прикачил към електроснабдяване ", разкри Маринов.

Какви са били претекстовете му за осъществяване на шесторното ликвидиране?

"Мотивите му? Работим в тази тенденция, разпитваме хора, които са го познавали, познават държанието и метода му на живот, има конфискуван компютър, който е употребил, от него ще установим каква активност е правил и контактите му ", акцентира Младен Маринов.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР