Обвиненият за извършването на въоръжения банков обир в Дупница на

...
Обвиненият за извършването на въоръжения банков обир в Дупница на
Коментари Харесай

Обирджията на банковия клон в Дупница бил служител на МВР

Обвиненият за осъществяването на въоръжения банков грабеж в Дупница на 17 юни остава в ареста, реши Окръжният съд в Кюстендил. Мъжът открадна близо 54 хиляди лв., след което избяга. Час по-късно бе хванат от органите на реда.

Обвиняемият Крум Йорданов сподели пред съда, че е работил импулсивно, тъй като натрупал доста заеми и фамилията му изпаднало в затруднено състояние. Обвиняемият добави, че е бил 19 години чиновник на Министерство на вътрешните работи и до момента не е имал престъпни действия.

Йорданов помоли съда да го пусне под домакински арест, с цел да може да гледа децата си, до момента в който жена му работи. Съдът обаче не почете желанието му. Мотивът, е че упрекнатият е направил извънредно рисково действие и може да се укрие. Днешното правосъдно решение може да бъде обжалвано.

" Поискали сме взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ", настояването беше задоволено от съда. Считам, че определението подхожда на всички процесоални правила и предвид на това, което е събрано като доказателства това беше и съответният акт на съда ", посочи Ангел Байрактарски – заместник-окръжен прокурор на Кюстендил.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР