Обвиненият в търговия с влияние и участие в престъпна група

...
Обвиненият в търговия с влияние и участие в престъпна група
Коментари Харесай

Подлост! Бобоков се опитва да ползва КРИБ като щит от прокуратурата!

Обвиненият в търговия с въздействие и присъединяване в незаконна група Пламен Бобоков се опита да употребява най-голямата работодателска организация КРИБ като лична адвокатска адвокатска фирма.

Няма по какъв начин по различен метод да си разбираем снощните му тиради против Конфедерацията на работодателите и индустриалците, които бяха щедро отразени в медията на различен обвиняем предприемач и жалката електронна страница на говорителката на Костов - Стоянка Георгиева.

Бобоков очевидно е решил да още веднъж подсети за себе си като се изкара страдалец и жертва на принуда - добре известни рефрени от репертоарите на дузина упрекнати в тежки закононарушения предприемачи отпред с Миню Стайков и Николай Банев. Предишната медийна изява на Бобоков под формата на угодническо изявление по bTV се трансформира във крушение.

"Той (Бобоков) е признал, че съществува задкулисие и той взе участие в него. Говорил е за връзки и по какъв начин се оказва въздействие. Признал е за паралелна страна, в която взе участие. Точно това прокуратурата желае да приключи - хора със стотици медии да купуват политици и партии, с цел да не престават да крадат безнаказано, а хората да живеят оскъдно " , сподели по този мотив основният прокурор Иван Гешев.

Разкритията на служители на реда, следователи и прокурори за схемите за противозаконни боклуци и обвиняванията, които повдигнаха след тях на Бобоков, брат му Атанас и зам.-министъра на екологията Красимир Живков очевидно са оказали своето влияние върху привлечените към наказателна отговорност лица. Главният прокурор Гешев посети персонално Червен бряг, където проверяващите се натъкнаха на ями цялостни с боклуци, за които загатват, че са от завода за батерии на Бобокови - "Монбат ".

Сега евентуално същата тази компания "Монбат " и нейните притежатели бързат пред вятъра и хленчат, че напущат КРИБ, тъй като работодателската организация не ги защитила. Жално им приглася и медията на Прокопиев, която откогато той не е ръководител на КРИБ не стопира да търси всевъзможни мотиви за омаскаряването на Конфедерацията на работодателите и индустриалците.


Интересно за какво Пламен Бобоков не стигна до вчерашните си прозрения, когато КРИБ му е пособия интензивно с писма и референции за правене на бизнес в голям брой страни. Тогава Бобоков обилно се възползваше от престижа на КРИБ и гордо позираше на пролетните балове паралелно до нейния ръководител Кирил Домусчиев и министър-председателя Бойко Борисов, който не стопира да атакува откогато прокуратурата се зае с активността на компаниите му.

КРИБ е потвърдила през годините, че е организация за съществени и почтени предприемачи и представляваните от тях компании. И ясното доказателство за това е, че сплотява над 12 000 компании, групови и самостоятелни членове.

Фирмите, които членуват в КРИБ създават три-четвърти от Брутният вътрешен продукт на България и дават работа на близо 1 милион български жители.

Организацията е спечелила интернационален престиж и е дала да се разбере, че пази ползите на българския бизнес, а не частни корпоративни ползи на лица, които са клиенти на прокуратурата.

ЕКИП НА БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР